Het team van Stichting GROW

Dagelijks zetten we met het team van stichting GROW loopbanen in beweging van jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en jongeren die aan talentontwikkeling willen werken voor ze de stap naar werk maken. Dit is waar ons bestuur, onze projectmedewerkers, Young Experts en communicatiespecialisten energie uit halen. Wat zij het liefst doen!

De stichting is trots op haar team en de jongeren die zichzelf en hun talenten leren kennen en er alles aan doen om te groeien. Extra leuk om de gezichten achter onze stichting te leren kennen! Wie zijn deze mensen precies en wat zijn hun drijfveren? Welke verantwoordelijkheden hebben zij binnen onze stichting?

Het bestuur

Het bestuur van stichting GROW bestaat uit Annemiek de Nooijer (voorzitter), Susanne Boers (secretaris), Mark van Helvoirt (penningmeester) en Jurgen Woudwijk (netwerkversterker). Elke dag zet dit team zich in om een ieders loopbaan in beweging te krijgen én te houden. Dat kan mede door de partners van stichting GROW die geloven in onze missie.

Professionaliseren van de stichting

Zowel Jurgen Woudwijk als Marjon Reiziger, zij is onze programmadirecteur, zorgen ervoor dat onze stichting zich kan professionaliseren. Jurgen zorgt ervoor dat steeds meer mensen de stichting kennen en Marjon zorgt voor nog meer impact met het Work2Grow programma en de TalentenMapp.

Uitvoerend team Work2Grow

Eline de Groot en Sanne Roodnat zijn allebei uitvoerend trainer en coach bij de Work2Grow trajecten voor de ISK-jongeren. Samen met Young Experts Nasser en Soroush zorgen ze ervoor dat het Work2Grow programma op een fijne manier wordt uitgevoerd en dat de deelnemende jongeren de juiste begeleiding krijgen.

Team communicatie

De teksten op de website en onze social media content komen tot stand door ons communicatieteam. Dit team bestaat uit Rebecca (eindredacteur en projectmanager), Marloes (tekstschrijver), Chloë (fotograaf en content creator), Ab (vormgever van het magazine) en Karin (webbouwer).